MP Antalyaspor'da başkan değişmedi

Güncelleme Tarihi:

MP Antalyasporda başkan değişmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 20:23

Medical Park Antalyaspor 2011 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Hasan Yıldırım Akıncıoğlu yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan Antalyaspor Spor Faaliyetleri Ticaret ve Sanayi AŞ 2011 Yılı Olağan Genel Kurulu, bazı taraftarlarının toplantı salonuna gelerek kulüp başkanı Akıncıoğlu aleyhine tezahürat yapması nedeniyle yarım saat geç başladı.

Taraftarların salondan ayrılmasının ardından başlayan genel kurulda, 2011 yılına ait bilanço ile gelir ve gider hesapları okundu. Raporlar ve bilançonun müzakere edilmesinin ardından 2011 yılına ait hesaplar ile 2012 yılının tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra yapılan seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Akıncıoğlu, yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Fettah Tamince, Hüseyin Acarlıoğlu, Ali Yılmaz, Ahmet Ayhan Bektaş, Erkan Yağcı, Gazanfer Gencer, Hakan Külahçı, Erdal Tontu, Hasan Ali Ceylan, Yıldırım Cömertoğlu, Erol Taşkoparan, Nurettin Ünal, Mehmet Akıncıoğlu, Bülent Yıldırım, Salih Peker, Bora Terzioğlu, Osman Gülmez ile Emin Altıner getirildi.

Taraftarların tepkisi

Başkan Akıncıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantı öncesi taraftarlarca gösterilen tepkiye kırıldığını, ancak demokrasiye ve herkesin fikrini açık açık dile getirmesine inandığını söyledi.

Kendisinin çok uzun zamandır Antalyaspor taraftarı olduğunu ifade eden Akıncıoğlu, takımla ilgili bütün realiteyi bildiğini, bu nedenle takımda popülist politikalar uygulamadığını kaydetti.

Medikal Park Antalyaspor'un yeni bir stada kavuşmasının kendisinin de isteği olduğunu ifade eden Akıncıoğlu, şöyle konuştu:
“Antalyaspor'un bir stada ihtiyacı var. Ancak bu imkanları kendimiz yapacak durumumuz yok. Bu nedenle hükümet ve kamu kurumlarının desteği ile yapılması gerekiyor. Dolayısıyla 100. Yıl Caddesi'nde stat yapılması ile ilgili olan görüşleri desteklemek zorundayız. Bu gerek hükümetin, gerek belediyenin, gerekse kamu otoritesinin vermiş olduğu bir karardır. Bunun karşında durma gibi bir lüksümüz yok. Tek arzumuz bunun bir an evvel hayata geçirilmesidir.”

Kulüpleri başarılı hale getirenin güçlü bir altyapı ile yönetim olduğunu ifade eden Akıncıoğlu, çok ciddi altyapı çalışmaları yaptıklarını anlattı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!