Moussa Sow: Röveşata gol atmak zor

Güncelleme Tarihi:

Moussa Sow: Röveşata gol atmak zor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 23:33

Moussa Sow, 1-0 kazandıkları Feyenoord maçı sonrası röveşata golünü değerlendirirken, "Röveşata gol atmak zor. Ancak normal goller de zor. Buradan mağlubiyet almadan ayrılmak bizim için önemliydi. En önemlisi turdu. Grubun lideriyiz. Bu akşam yanımıza kalan kar budur" dedi.

Haberin Devamı

Sow, "Bu seriyi yakalamadan önce takımımızda konsantrasyon eksikliği vardı. Bocamız da sürekli bunu tekrarladı. Artık her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Beşiktaş maçında da yenilmedik ve yenilmezlik serimiz sürüyor. Feyenoord'a da yenilmedik. Şimdi önümüzde Antalya maçı var ve ona iyi hazırlanacağız. İyi oynayan bir ekiple oynayacağız ve oradan da isteiğimiz 3 puanla dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

HASAN ALİ: "HEDEFLERİMİZ VAR AMA ŞİMDİ ONU SÖYLEMEYEYİM"
"Buradan lider olarak çıkmak istiyorduk. Buradan tur atladığımız için çok mutluyum. Oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Futbola başladığımda orta sahada oynadım. Kanatlarda da oynuyorum. Sezon başında hocayla benim yerim ortasaha diye konuştuk. O da beni orta sahaya kaynattı. Biz kazanalım da nerede oynadığım önemli değil.""Bize hiç yakışmayan bir başlangıç yaptık. Ne bize ne de Fenerbahçe gibi büyük bir takımın tarihine yakışmıyordu. Haftalar geçtiğinde hem hocamız bizi hem de biz onu tanıdık. Şimdilik iyi gidiyoruz. Hedeflerimiz var ama şimdi onu söylemeyeyim. Oraya çıktığımızda söylerim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!