Mourinho'nun ne yapacağını biliyorum

Güncelleme Tarihi:

Mourinhonun ne yapacağını biliyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2013 23:46

Didier Drogba dev maç öncesi eski hocasına mesaj gönderdi...

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Fildişili yıldızı, Real Madrid maçının zor geçeceğini belirterek, “Onların oyun anlayışlarını ve nasıl savunma yapacaklarını çok iyi biliyorum, tur atlamak için sahada her şeyi yapacağız” diye konuştu.

CİMBOM’un dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba bugünkü Real Madrid maçı öncesi, “Galibiyet Galatasaray’a daha uzak görünse de biz rakiplerimize büyük problem çıkarabiliriz. Çok iyi tanıdığım birinin takımına karşı oynayacağız. Bize karşı neler yapabileceğini, nasıl savunma yapacağını çok iyi biliyorum. Tur atlamak için her şeyi yapacağız” dedi.
Kağıt üzerinde bakıldığında Real Madrid, favori gösterilse de futbolun her sonuca açık olduğuna dikkat çeken Drogba, Burak Yılmaz için “O Şampiyonlar Ligi’nin gol kralı. Cristiano Ronaldo’yla yarışıyor. Bu yüzden Real Madrid maçı onun için büyük bir maç olacak. Onun açısından oyun içinde oyun olacak. Çok iyi bir golcü ve bizim için tur atlamak önemli. Burak’ın aynı performansı sürdüreceğinden eminim. Umarım finale gideriz ve benim yaşadığım deneyimi o da yaşar” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘JOSE BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL’

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde oynamanın kendisi için çok önemli olduğunu ve sahaya her çıkışının özel olduğunu belirten Fildişili Yıldız, LİG TV’ye verdiği röportajda şunları söyledi...
- Münih’teki finalden sonra o müziği yeniden duymak benim için güzeldi. İlk maç benim için fiziksel açıdan çok zordu. Tam hazır değildim. Ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. 1-1 iyi bir skordu, ikinci maçta her şeyin daha iyi olacağını biliyordum.
- Jose Mourinho Kayseri maçımızı izlemeye gelmişti. Sanırım çok iyi bir maç izledi. Real Madrid maçı zor olacak. Çok iyi tanıdığım birinin takımına karşı oynayacağız. Ayrıca kardeşim Michael Essien ve Chelsea’de beraber şampiyonluk yaşadığım Ricardo Carvalho’ya karşı oynayacak olmak benim için çok güzel. Aslında, Jose onun hakkında ne düşündüğümü çok iyi biliyor. Ona hissettiklerimi anlatmama gerek yok. Çok iyi bir menajer, benim için en iyilerinden biri... Real Madrid’te yaptığı hiç kolay değil ve iyi işler yapıyor.

Haberin Devamı

Fit kalmam zor!

YAKLAŞIK 2 aydır buradayım ve çok mutluyum.
- Wesley’le hem milli takımda hem Inter’deyken karşılıklı oynadık. Riera da aynı şekilde. Böyle bir geçmişten sonra adapte olmak çok kolay oluyor.
- Eboue kardeşim gibi. Transferim döneminde “Didier gel, bak görürsün çok seveceksin, çok mutlu olacaksın’’ dedi. Onu dinlediğim için gerçekten çok mutluyum.
-Türk yemekleri inanılmaz. Pilav, mezeler çok güzel. Fit kalmak benim için çok zor.

Terim’e büyük saygı duyuyorum

FATİH Terim çok saygı duyduğum bir insan. Bu kulüpte yaptıkları çok önemli. Bir konuşmamızda “Buradaki bu yıldızları görüyor musun, 1 tane daha istiyorum” dedi. 5 şampiyonluk yaşamış ki bu inanılmaz. Burada milli takımda kulübüyle önemli başarıları var. Herkes ona ülke futbolu için yaptıklarından dolayı saygı duyuyor.
- Beklentiler benim için sıkıntı olsaydı başka bir takıma gidip rahatıma bakabilirdim. Wesley 6 ay futbol oynamadı. Tam olarak hazır olması zaman alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!