Mou ne zaman büyük konuşsa eleniyor

Güncelleme Tarihi:

Mou ne zaman büyük konuşsa eleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 23:47

FA Cup'ta Bradford City, Şampiyonlar Ligi’nde de Paris SG için küçümseyici ifadeler kullanan ünlü teknik adam, iki kupada da erken havlu attı.

Haberin Devamı

İNGiLTERE Premier Lig ekiplerinden Chelsea’deki ikinci döneminde sezona iddialı başlayan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, rakiplerini küçümseyen demeçler verdiği Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Federasyon Kupası’na veda etti.

Londra temsilcisi, FA Cup'ta Bradford City takımıyla eşleşti. Portekizli teknik adam, ocak ayında oynanan maçtan önce yaptığı açıklamada, “Bradford City’e elenirsek bizim için rezillik olur” ifadelerini kullandı ve elendi. 52 yaşındaki Mourinho, iddialı açıklamalarından birini de PSG takımıyla oynayacakları maç öncesi yaptı. Chelsea’nin antrenmanlarının bile Fransız ekibinin ligde oynadığı maçlardan daha zor olduğunu savunan Mourinho’nun takımı Devler Ligi'ne veda etti.

CHELSEA'YE EYFEL DÜŞTÜ!

ŞAMPİYONLAR Ligi 2. tur rövanş maçında Chelsea’nin evinde Paris Saint Germain (PSG) ile 2-2 berabere kalarak turnuvadan elenmesi, İngiliz basınında geniş yer buldu.

Haberin Devamı

BBC, PSG’nin hak ederek üst tura çıktığını belirtirken, Mourinho’nun rakibin 10 kişi kalmasından faydalanarak oyunu çirkinleştirdiğini yazdı. The Sun gazetesi “Eyfel Duşu” başlığını kullandı. Daily Mail ise “Chelsea utandıracak, acınacak bir düşüş gecesi yaşadı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!