Moskova'da Çeşme rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Moskovada Çeşme rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 10:33

Moskova'da Çeşme rüzgarı

Haberin Devamı

RUSYA'nın başkenti Moskova'da düzenlenen MITT Trade Fuarı'ndaki Çeşme tanıtım gecesinde, çok sayıda turizmciye İzmir'in Çeşme ilçesinin güzellikleri anlatıldı.

Moskova'da 13-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen MITT Trade Fuarı'nda CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, bir konuşma yaparak tüm sektör temsilcilerini Çeşme'ye davet etti. Dalgıç, Çeşme'nin turizm anlamında her geçen yıl kalite çıtasını daha da yukarı çıkardığına vurgulayarak, "Çeşme, Türkiye'nin vitrini. Doğal güzellikleri, temiz havası, denizi, kumu, güneşi ve bozulmamış yapısı ile sizleri bekliyor" dedi.

Dalgıç, Çeşme'nin Avrupa'nın sayılı turizm destinasyonları arasında yer aldığını belirterek, "Dünya'nın en iyi 10 plajı arasında gösterilen Ilıca, dünyanın en iyi üç sörf alanı olarak gösterilen Alaçatı, Çeşme'de bulunuyor. İlçede bulunan 5 marina da yat turizmine hizmet vermeye devam ediyor. Bunun yanı sıra Çeşme'den 20 dakika sonra da başka bir ülkeye geçiş yapabiliyorsunuz. Bu özel tanıtım gecesine katılan tüm sektör temsilcilerini Çeşme Belediye Başkanı olarak ağırlamaktan mutluluk duyacağım" diye konuştu.

Moskova Turizm Fuarı'nda düzenlenen özel etkinlik ödül törenine yaklaşık 600 turizm sektör temsilcisi ile 800 davetli katıldı. Gecede Rusya, Mısır, Tayland, Yunanistan, Vietnam, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Hindistan ve Çin'den gelen temsilciler yer aldı.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!