Haşim KILIÇ
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2009 00:00
LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi
Uzak doğu mutfağına olan ilgi Başkent’te her geçen gün atıyor. Birbiri ardına açılan mekanların yanı sıra, mevcut mekanlar da yeni uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Başkent’in en eski uzak doğu restoranlarından Quick China, müşterileri için yeni bir mönü hazırladı.
Ankara’da ilk kez servis ediliyor
Pazartesi akşamları açık büfede sunulan deniz ürünleri mönüsünde oldukça ilginç yemekler bulunuyor. 90 çeşit yemeğin bulunduğu mönüde kurbağa bacağı, salyangoz ızgara, orkinos balığı ızgarası, köpek balığı yüzgeci ve karidesten yapılan tam yam çorbası gibi yemekler Ankara’da ilk kez servis ediliyor.