Moldova'yı cözdük

Güncelleme Tarihi:

Moldovayı cözdük
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Mustafa Denizli'nin günlerdir video kasetlerden en ince ayrıntısına kadar tanıttığı Moldova Milli Takımı milliler için kapalı kutu olmaktan çıktı. Ay yıldızlılar, ‘‘Golcümüz Hakan'la fileleri havalandırırız’’ dedi

İdman yine iptal

Milli Takım'ın önceki akşam yaptığı idmanda Hakan Ünsal, Hakan Şükür, Oktay, Arif ve Tugay'ın attıkları her şut ağları havalandırırken Teknik Direktör Mustafa Denizli, ‘‘İşte bunu istiyorum’’ diyordu. Dün sabah ise milliler yine idman yapmadı ve 5 dakikalık yürüyüşü tercih etti.

Bol bol şut

Mustafa Denizli'nin aklı fikri Moldova Milli Takımı'nın kasetlerindeydi. Denizli, yürüyüşten sonra tüm futbolcularını video salonunda topladı. Rakip savunmanın zaman zaman açık verdiğini belirten Milli Takım Teknik Direktörü, futbolcularından kanat toplarıyla bol bol şut atmalarını istedi.

Savunmaları kötü

Antrenmandan çok kaset çalışması yapan milliler de Moldova'yı artık ezberlediler. Futbolcuların birçoğu, kasetleri defalarca izledikten sonra, ‘‘Biz bu takımı yeneriz. Savunmaları kötü. Golcümüz Hakan'la fileleri havalandırırız’’ diyorlar. Moldova'yı üç gün öncesine kadar tanımayan millilerimiz şimdi tüm futbolcularını isim isim ve özellikleriyle öğrendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!