MODEKO İzmir Mobilya Fuarı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 12:19

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı başlıyor

Haberin Devamı

MOBİLYA sektörünü buluşturacak olan MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, Fuar İzmir'de kapılarını açacak. 310 seçkin mobilya üreticisinin katılımıyla 7 Mart 2018'da başlayacak olan organizasyon 5 sürecek.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir, 50 bin metrekarelik alanda, MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak. 7-11 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonun 310 katılımcı marka ve firması ziyaretçilere, klasik ve modern mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebe ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarlarını özel konsept ve seçkin tasarımlarından oluşan yeni trendleri sunacak.

MODEKO 2018'in bugüne kadar gerçekleştirilen en kapsamlı alım heyeti organizasyonuna imza atacağını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, 30'u aşkın ülke ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan alım heyetlerinin, mobilya ticaret hacmine çok önemli katkı sağlayacağını söyledi. İşleyen, "Türkiye'nin 2023 yılı ihracat hedeflerine ulaşmasında büyük katkı sağlayan ve cari açık vermeyen Türk Mobilya Sektörü, son 15 yılda dünya mobilya ihracat sıralamasında 12. sıraya yükseldi. Hedef ilk 5 ülkeden biri olmak. Üreticilerimiz ve ülke hedefimize MODEKO büyük katkı veriyor, vermeye de aralıksız devam edecek" dedi.

Yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örnekleri MODEKO'da gözler önüne serilecek. Yerli ve yabancı mobilya sektör paydaşları 5 gün süreyle iş bağlantılarına imza atacak. 7 Mart 2018'de başlayacak olan organizasyon Fuar İzmir'de her gün 11.00- 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!