Moda Günleri

Arzu Sabancı, Türkiye Distribütörü olduğu dünyaca ünlü kadın giyim markası Pinko’nun 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı.

Haberin Devamı

Pinko’nun İtalyan stylisti Snejana Marsejnaia ve Fabio Gagliardi eşliğinde yapılan tanıtıma, Feryal Gülman, Neslihan Sabancı Sitare Akdilek, Fatoş Sarıgül ve Begüm Şen’in olduğu ünlü simalar katıldı. Ünlüler, Pinko koleksiyonundan ürünlerle gönüllü modellik yaparken, alışverişe de ihmal etmedi.

“Derin Tutku” Akvaryum’da

Ayşegül Dinçkök’ün, sualtı dünyasını ve canlılarını yansıttığı ‘Derin Tutku’ adlı sergisi bugün İstanbul Akvaryum’da ziyaretçilere açılacak. Ayşegül Dinçkök’ün Endonezya’nın Sulawesi adasında eşsiz sualtı dünyasını ve canlılarını görüntülediği ‘Derin Tutku’ sergisi, en son Paris’te sergilenmiş ve büyük beğeni görmüştü.

Lucca Art

İstanbul’un gözde mekanı Lucca, her ay düzenlediği farklı bir sergiyle sanatseverlerin de buluşma adresi oldu. “Lucca Art” adıyla yapılan sergilerin sonuncusu önceki gün Genco Gülan’ın “Kendi Portresi?” adıyla açıldı. Sergi, 7 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları