MKE Kurumu'nda iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

MKE Kurumunda iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 10:18

MKE Kurumu'nda iftar yemeği

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Makine Kimya Endüstrisi Kurumu'nun (MKEK) geleneksel iftar yemeği, Destek İşletmeleri Sosyal Tesisleri'nde verildi. MKEK Genel Müdürü Ahmet Taşkın tarafından düzenlenen iftar yemeğine Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ak Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Müdürleri, MKE Genel Müdür yardımcıları, Birim Müdürleri, Sendika Başkanları ve davetliler katıldı.
MKEK  Genel Müdürü Ahmet Taşkın, katılımcılara teşekkür ederken, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ise konuşmasında, "MKE Kurumu Kırıkkale'nin temelinde var. Kırıkkale'nin gelişmesinde çok büyük katkısı olduğu bir gerçek ve bu gün de oluyor. Belediyemizin yapmakta olduğu park ve güzel eserler için MKE'nin verdiği arsalar ve halkımıza sunduğu sosyal tesisler Kırıkkale için çok önemli ve  gözbebeği. İnşallah MKE'miz Kırıkkale için vazgeçilmez unsurunu gelişerek devam ettirecek" dedi.
Daha sonra iftar yemeğinde Ak Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı birer konuşma yaparak MKE Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın'a teşekkür ettiler.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!