GeriSeyahat Mitsubishi’nin ’modern Avrupalı pick-up’ yorumu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mitsubishi’nin ’modern Avrupalı pick-up’ yorumu

Mitsubishi’nin ’modern Avrupalı pick-up’ yorumu

Mitsubishi’nin Türkiye Distribütörü olan Temsa, Japon markanın ’modern Avrupalı pick-up’ yaklaşımını yansıtan L200 modelini de fuarda sergiliyor. Bu Avrupalı yaklaşımın temel amacı, Mitsubishi pick-up’ların sağlamlık ve dayanıklılık geleneğini sürdürerek, aktif ve pasif güvenliği en yüksek düzeyde sunmak. Yüksek kalite, kullanıcı dostu özellikler, çarpıcı iç ve dış tasarım ise bu yaklaşımın diğer unsurları arasında yer alıyor.

Japon üreticinin köklü bir geçmişe sahip olan pick-up modeli L200, bir kamyonetin sağlamlığının ötesine geçip modern bir arazi otomobilinden beklenen tasarım, konfor ve güvenlik özelliklerini sunuyor. Markanın sahip olduğu 4X4 çekiş sisteminin de en gelişmiş versiyonunu kullanarak başarılı bir off-road performansı sergileyebilen L200, tek ve çift kabin seçeneklerinin yanı sıra 4X2 versiyonuyla da satılıyor.

4X4 versiyonuyla aynı yüksekliğe sahip olan L200 4X2, yenilenen süspansiyon sistemi sayesinde iş yaşamının yanı sıra özel yaşamda da kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayacak konforu sunuyor. Ergonomik arka koltuk tasarımı ve geniş diz mesafesi de uzun yolculukları mümkün kılıyor. Araçta 136 beygir güncünde 2.5 litrelik Euro4 Common Rail turbo dizel motor görev yapıyor.

L200 4X4 Magnum ise otomatik vitesi, elektrikli ayarlı ve ısıtmalı koltukları, sunroof, deri döşemesiyle modelin en üst donanımlı versiyonu olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, ’Rallitronic’ güç kiti sayesinde ise motorun gücü 167 beygire çıkabiliyor.
False