Miss Apollon'dan önce bikini güzeli seçildi

Güncelleme Tarihi:

Miss Apollondan önce bikini güzeli seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:56

Miss Apollon'dan önce bikini güzeli seçildi

Haberin Devamı

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM (Aydın),(DHA)- AYDIN'ın Didim İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenecek Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması'na katılan 15 güzel, ilk olarak 'Bikini Güzeli' yarışmasında boy gösterdi. Tatar güzel Tebekina Ekaterina birinci seçilerek, tacı taktı.
Didim'de 21 Mayıs Cumartesi günü yapılacak 8'inci Miss Apollon Uluslararası Güzellik Yarışması öncesinde Didim Venosa Beach Resort & Spa Otel'de kampa giren Rusya, Ukrayna, İsveç, Makedonya, Özbekistan, Tataristan ve Kazakistan'dan katılan 15 güzel arasında 'Miss Bikini' seçmesi yapıldı. Giydikleri bikiniler ile podyuma çıkan güzeller, 'Miss Bikini' seçilebilmek için mücadele verdi. Otelde konaklayan misafirlerinin oylaması sonucu son üçe 5 numaralı Nesterova Anastasia, 7 numaralı Aıbedullına Talia ve 15 numaralı Tebekina Ekaterina kaldı. 15 numaralı Tatar güzel Ekaterina, Miss Bikini güzeli seçilirken, tacını TUI Türkiye Ürün Müdürü Ivor Vucelic taktı.
Geleneksel hale gelen yarışma ile Türkiye ve Didim'in başarılı bir şekilde yurt dışında tanıtıldığını belirten Venosa Beach Resort & Spa Genel Müdürü Murat Üner, "Miss Apollon Güzellik Yarışması'nın bu yıl sekizincisi gerçekleştiriliyor. 21 Mayıs Cumartesi akşamı final gecesinde birbirinden renkli şovlar sahnelenecek. Bu yıl da rüya gibi bir organizasyona ev sahipliği yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!