Mısırlı güzele yakın takip

Erkan Özerman’ın her yıl düzenlediği Best Model yarışmasının bu yılki finaline haftalar kala, yarışmacılar birer birer İstanbul’a gelmeye başladı.

Yabancı Best Model adayları, geçtiğimiz gün de Elite Plaza içindeki Nicci adlı restoranda buluştu ve yemek sonrası Türk finalist Mert Öcal’ın darbukası eşliğinde göbek attı. Gökhan Özen’in Mısırlı güzel Aura ile yakından ilgilendiği de dikkatten kaçmadı.

Her yeri dövme

Tarkan’ın sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşi Berna Öztürk, geçtiğimiz gece Akatlar’daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde sergilenen ‘Mucizeler Komedisi’ adlı müzikali izledi. Geceye minicik bir bluzla katılan Öztürk’ün beli, göbeği, sırtı ve kollarındaki dövmeler dikkat çekti.

Defilenin yıldızı

Lycra çorap firması, 2005-2006 sonbahar-kış kreasyonunu önceki gece Topkapı Sarayı içinde bulunan Darphane binasında düzenlediği bir defile ile tanıttı. Rengarenk çorapları tanıtan ünlü mankenlerden erkek davetliler gözlerini alamazken, ‘Mevsim Düşleri’ adı altında düzenlen defilede minik dansçıların şovları da alkış aldı. Sunuculuğunu Kıvanç Tatlıtuğ’un yaptığı defilede performansıyla Cansu Dere, davetlilerden en çok alkışı alan manken oldu.

Tanıtımı yatakta yaptılar

Karadeniz bölgesinin en büyük Yataş Home mağazası Samsun’da açıldı. Açılışta Vahe Kılıçarslan ve Şehnaz Özkaya da görev aldı. Gazetecilere yatağa girerek poz veren ikilinin esprileri konukları güldürdü. Yataş A.Ş. Genel Müdürü Aykut Coşkan ve Kara Ticaret Yataş Home’un sahibi Naci Kara’nın katıldığı açılışla hizmete giren mağaza, pek çok farklı ürünü aynı çatı altında topluyor.

Biri kocası diğeri eski patronu

Tuba Ünsal 23’üncü doğum gününü Tepebaşı’ndaki bir restoranda kutladı. Partiye katılanlar arasında ‘Vizontele Tuuba’ filminde kendisine başrolü veren Yılmaz Erdoğan da vardı. Gecenin sonunda eşi Cem Cantaş ile kapı önünde poz veren Ünsal, ‘23 yaşıma girdiğim için çok mutluyum, bir yaş daha büyüdüm’ dedi. Eşinden sonra eski patronu Yılmaz Erdoğan’la da poz veren Ünsal’ın mutluluğu yüzünden okunuyordu.
Yazarın Tüm Yazıları