Mirsad, NBA yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Mirsad, NBA yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Aralarında C. Bulls'un da bulunduğu 12 takım, E. Pilsen'in genç forvetini kadrolarına dahil etmek istiyor. Lig biter bitmez ABD'deki yaz kampına gidecek olan Mirsad, önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle NBA takımında forma giyecek.

YAZ KAMPINA GİDECEK

E. Pilsen'in başarılı forvet oyuncusu Mirsad Türkcan'a NBA (Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi) yolu gözüktü. Lacivert beyazlı ekibin Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarda gösterdiği üstün performansla NBA takımlarının dikkatini çeken genç basketbolcu, lig biter bitmez ABD'de yaz kampına alınacak.

12 TAKIM PEŞİNDE

Başta Chicago Bulls olmak üzere, Cleveland Cavaliers, New York Knicks, Miami Heat, Utah Jazz, Seattle SuperSonics, Sacramento Kings ve Denver Nuggets'ın da aralarında bulunduğu 12 NBA takımı, Mirsad'la yakından ilgileniyor. Yaz kampında seçmelere katılacak olan Mirsad, büyük bir ihtimalle draft seçilecek.

EN BÜYÜK HAYALİM

Geçtiğimiz yıl Cleveland'ın yaz kampına katılan, ancak son anda çıkan bir pürüz sonrası NBA'ye gidemeyen Mirsad, ‘‘Bu yaz mutlaka seçileceğim. Efes Pilsen'e çok şeyler verdiğim inancındayım. Bütün hayalim NBA'de oynayan ilk Türk oyuncu olmak’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!