Miniklerin uçak deneyimi

Güncelleme Tarihi:

Miniklerin uçak deneyimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 11:02

Miniklerin uçak deneyimi

Haberin Devamı

BORNOVA Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki özel bir firmaya ait bir VİP uçağını yakından görme deneyimi yaşadı.

Adnan Menderes Havalimanı ve uçak gezisi etkinliğine gruplar halinde katılan öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı. ArkasAir'e ait bir VİP uçağının bulunduğu hangara götürülen öğrenciler, önce uçak çevresinde gezerek her detayı görmek istedi. Görevlilerin verdikleri bilgilerle uçağa binen öğrenciler, buradaki özel oturma gruplarına oturarak her köşeyi inceledi. Kokpiti kapısından bakarak inceleyen öğrenciler, buradaki kumanda düğmelerinin çokluğuna şaşırdı. Kokpit kapısında fotoğraf çektiren, keyifli zaman geçiren öğrenciler, ardından okula döndü.

Okul Müdürü Selami Korkmaz, "Çocuklarımız her ay gerçekleştirilen bir proje kapsamında görsel, deneysel bilgileniyorlar. Ancak bu bilgilenmenin yaşama yansımalarını da yakından görerek bilgilerini pekiştiriyorlar. Son gezide Hava Limanı ve VİP uçağını yakından tanımak bilgiyi birebir almaları onlardan çok bizleri de çok heyecanlandırdı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kazanımları bizleri mutlu ediyor" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!