Miniklerin Avrupa rüyası

Güncelleme Tarihi:

Miniklerin Avrupa rüyası
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalyaspor minik takımının futbolcuları da ağabeyleri gibi önümüzdeki sezon Avrupa'da boy göstermek istiyor. Küçük Şimşekler, ilk maçlarını pazar günü Denizli ile oynayacak.

Futbol Federasyonu'nun organize ettiği Minikler Türkiye Ligi, bu hafta oynanacak maçlarla start alıyor. (A) Grubu'nda yer alan Antalyaspor minik takımı da ilk maçını pazar günü Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile oynayacak. Minik Şimşekler, ağabeylerinin Göztepe ile oynayacağı maç öncesi Antalyalı futbolseverlerin karşısına çıkacak olmanın büyük heyecanını yaşıyor.

Hazırlıklarını titizlikle sürdüren miniklerin hedefi ise, önümüzdeki sezon Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil edecek olan ağabeyleri gibi Avrupa kapısını aralamak. Antrenör Dursun Küçükkurt, ‘‘Bunu başarmamız için önce grubumuzu lider bitirmemiz, sonra da (B) Grubu lideri ile oynayacağımız final maçını kazanarak Türkiye Şampiyonu olmamız gerekiyor. Bunu başarmaya kararlıyız’’ dedi.

Küçükkurt, şöyle konuştu: ‘‘Antalyaspor'un UEFA Kupası'na katılacak olması kentimiz için onur verici bir başarı. Biz de Türkiye Şampiyonu olup Antalyaspor'un geleceği olan bu miniklerimizi önümüzdeki yıl ağabeyleri ile birlikte Avrupa'da yarıştırmak istiyoruz. Öncelikle de pazar günü sahamızda Denizlispor ile oynayacağımız maçı kazanarak bu büyük hedefimiz için ilk adımı atacağız.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!