'Mini Özil' Werder Bremen'de

Güncelleme Tarihi:

Mini Özil Werder Bremende
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2012 19:43

Bundesliga 2'de Karsruhe forması giyen genç Türk yetenek Hakan Çalhanoğlu'nu Bundesliga'nın güçlü ekibi Werder Bremen kaptı.

Haberin Devamı

 Daha önce Mesut Özil'i alıp Real Madrid'e veren, Mehmet Ekici'nin de Türk milli olmasını sağlayan Werder Bremen, şimdi de Türk genç yetenek Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna kattı. Karsruhe'de yetişen ve spor kamuoyunda 'Mini Özil' olarak adlandırılan Hakan, "Werder Bremen, yetişmemde benim için en iyi takım. Geleceğim açısından Bremen'i seçtim" dedi.

Werder Bremen'in 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği Hakan'ın menajeri Bektaş Demirtaş ise, "Bremen ile Hakan 2016 yılına kadar 4 yıllık sözleşme imzalayacak" diye konuştu.

HENÜZ 17 YAŞINDA

Alman Bundesliga ekiplerinin yanı sıra Türkiye'den başta Trabzonspor olmak üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Hakan Çalhanoğlu, "Henüz 17 yaşındayım. Türkiye benim için henüz erken. Bundesliga'da oynayıp kendimi geliştireceğim. Werder Bremen gençlere çok şans veren iyi bir takım. Atacağım ve attıracağım gollerle Bundesliga, Hakan'ın nasıl bir futbolcu olduğunu tanıyacak. Bu nedenle ailem ve menajerimizle birlikte oturup karar verdik" dedi.

Haberin Devamı

YENİ MESUT ÖZİL Mİ?

"Almanya'nın yeni Mesut Özil'i" olarak lanse edilen, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 2. Futbol Ligi takımlarından KSC Karlsruhe'de 17 yaşında forma giydirilen ve ilk 11'de çıktığı 14 maçta futbolu ve asistleriyle göz dolduran Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'da başarılı olacağını söyledi. Genç futbolcu, alt yapısından yetiştiği Karlsruhe'yi de hiç unutmayacağını belirterek, "Kulübüme, yetişmem karşılığında para kazandırırak borcumu ödüyorum" dedi.

KENDİNİ GÖSTERECEK

Mannheim Turanspor'da başladığı futbol hayatını Türkiye Genç Milli Takımlarına kadar yükselten Hakan, en son U19 olmak üzere ay yıldızlı formayı 22 kez giydi ve 4 gol kaydetti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!