Milne'ye darbe

Güncelleme Tarihi:

Milneye darbe
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor, dış transferde İngiliz çalıştırıcıya kısıtlama getirmeyi planlıyor. Yöneticiler, ‘‘Milne bize hangi mevkide oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyleyecek. Biz de tesbit ettiğimiz futbolcuları alacağız’’ dedi...

Transfer zamana bırakıldı

Trabzonspor'da bu ay sonuçlandırılması beklenen iç transfer çalışmaları dondurulurken, buna göre yapılacak dış transfer de zamana bırakıldı. Ancak yönetiminin dış transferde yetkiyi bütünüyle Milne'ye vermemeyi planladığı belirtildi. Campbell, Kalitvintsev, Recep, Seyit Cem, Milosevski, Tansel, Selim'in transferleri nedeniyle bazı yöneticiler Milne'ye tepki gösterdi.

Verimlilikleri ortada

Yöneticiler, ‘‘Transferde tüm yetkiyi Milne'ye verdik. Onun aldırdığı oyuncuların faturası, 4-5 trilyon olarak kulübe çıktı. Fakat verimlilikleri ortada. Takımı yine eski oyuncular taşıyor. Milne bize hangi mevkide oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyleyecek. Biz de tesbit ettiğimiz futbolcuların transferini yapacağız’’ dedi.

Gurbetçiler gözde

Bordo mavililer Ogün ve Abdullah'ın gidebileceklerinin endişesini duyarken, Hollanda'da futbol oynayan Kenan, Schalke'deki Hami Mandıralı ve gurbetçi Ünal, Bayern Münih'li Berkant ve Bochumlu Yıldıray ile yönetim kurulu üyesi İsmail Demir görüşme yapacak. Olumlu yanıt alınması halinde mayıs ayı başında kulüpleriyle de masaya oturulacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!