Milliler'in aday kadrosu açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Millilerin aday kadrosu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 19:28

Alanya'da 29 ve 30 Ekim tarihlerinde Rusya ile iki özel maç yapacak Plaj Futbolu Milli Takımı aday kadrosu belli oldu.

Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Ahmet Şanlıdere, Adil Müftüoğlu (Konaklı Belediyespor), Mutlu Köktaş (Nazilli Belediyespor), Onur Zayim (Çatalcaspor), İ.Kerem Sinç, Ayhan Bilal Sezer (Topkapıspor), Seyit Ahmet Süer (Kaynaşlıspor), Aşkın Özeken (ODTÜ), Gökhan Seyrekbasan (Gümüldür Belediyespor), Erhan Eriten (Özyeşiltepe Spor), Barış Terzioğlu (Yeni Gaziemirspor), Hasan Taş (Seferihisarspor), Yunus Tekin, Erkan Anzaflıoğlu, Fırat Rüzgar (Gümüldür Belediyespor), Burçin Gürgem (Turgutreis Belediyespor), Emre Demir (Zaferspor), Çağrı Atalay (Karataş Belediyespor), Tamer Ay, Serhat Sütlü.

Plaj Futbolu Milli Takım İdari Sorumlusu Şamil Bilgin, Rusya maçlarının 2010 Avrupa ve Dünya şampiyonaları ön elemeleri öncesi kendilerine önemli katkı yapacağını söyledi.

Bilgin, Rusya'nın 2009 yılında oynadığı 24 maçın 22'sini kazandığını ve son dönemde plaj futbolunda öne çıkmış bir ekip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Kasım ayında Dubai'de düzenlenecek Plaj Futbolu Dünya Şampiyonası'nın da en önemli favorilerinden birisi. Hazırlık kamplarını genelde İspanya'da yapan Ruslar, ilk kez geldikleri Alanya'daki tüm şartların mükemmel olduğunu gördükten sonra burada kamp yapmaya karar verdiler ve bu kamp döneminde bizimle hazırlık maçları yapmak istediler. Rusya gibi bir takımla maç yapmak 2010 Avrupa ve Dünya şampiyonaları ön elemeleri öncesi milli takımımıza önemli katkı sağlayacak. Rusya maçları, Garanti Plaj Futbolu Ligi'nden seçilen oyuncular ile 24-31 Ekim tarihlerinde yapacağımız uyum kampı çerçevesinde oynanacak.”
Plaj Futbolu Milli Takımı aday kadrosu, yarın Alanya'da toplanacak. Türkiye ile Rusya arasındaki iki maç 29 Ekim Perşembe ve 30 Ekim Cuma günü Alanya Belediye Plaj Futbol Sahası'nda yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!