Milliler İstanbul'da toplandı

Güncelleme Tarihi:

Milliler İstanbulda toplandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2013 14:54

Futbolda 19 Yaş Altı Milli Takımı, İngiltere ile 21 Mart Perşembe günü deplasmanda yapacağı özel maç için İstanbul'da toplandı.

Radisson Blu Conference&Airport Otel'de toplanan milliler, İngiltere ile yapılacak özel karşılaşma için yarın Birmingham kentine gidecek. Temmuz ayında yapılacak 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefleyen milli takım, bunun için 22, 24 ve 27 Mayıs tarihlerinde Rusya'da, İtalya, Ukrayna ve Rusya ile elit tur maçları oynayacak.

Toplam 28 takımın dörderli 7 gruba ayrıldığı elit tur maçları sonunda gruplarını lider tamamlayacak 7 takım finallere katılmaya hak kazanacak. 20 Temmuz-1 Ağustos 2013 tarihlerinde düzenlenecek 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Litvanya ise finallere direkt katılacak.

Teknik direktör Feyyaz Uçar yönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın İngiltere maçı aday kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

İbrahim Yılmaz (Darıca Gençlerbirliği), Hakan Çinemre, Salih Uçan, Recep Niyaz (Fenerbahçe), Berk İsmail Ünsal, Hüseyin Tokmak (Galatasaray), Ahmet Yılmaz Çalık, İlkay Durmuş (Gençlerbirliği), Onurcan Piri (Giresunspor), Enver Cenk Şahin (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Cantuğ Temel (Orduspor), Abdülkerim Bardakçı, İsmail Güven (Torku Konyaspor), Kadir Ari (Turgutluspor), Muhammed Karpuz (Fortuna Düsseldorf), Hakan Çalhanoğlu (Karlsruher), Kenan Karaman (1899 Hoffeinheim).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!