Milli Voleybolcu’dan Gökyüzü’ne Vefa

Güncelleme Tarihi:

Milli Voleybolcu’dan Gökyüzü’ne Vefa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 11:16

BAYAN VOLEYBOL MİLLİ TAKIMI’NIN ADANALI SPORCUSU AYBÜKE ÖZDEMİR, KENDİSİNİ YETİŞTİREN ESKİ KULÜBÜ ADANA GÖKYÜZÜ’NÜ ZİYARET EDEREK MİNİK SPORCULARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ.

Bayan Voleybol Milli Takımı’nın ve Ordu Telekomspor’un Adanalı sporcusu Aybüke Özdemir, kendisini yetiştiren eski kulübü Adana Gökyüzü’nü ziyaret etti.
Milli voleybolcu başarılarında büyük emeği olan antrenör Fehmi Gerdan ile sohbet edip antrenmanda minik sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aybüke Özdemir’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı oldukça duygulandığını belirten Antrenör Fehmi Gerdan, “Türk sporuna birçok sporcu kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Aybüke’nin bizleri unutmayarak ziyarete gelmesi hepimiz mutlu etmiştir. Onu zirvede görmek Adana için gurur vericidir. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Çift lisanslı olarak Eczacıbaşı VitrA’nın genç oyuncusu bu sezonun ikinci devresinde Ordu Telekomspor formasını giyiyor. 1996 doğumlu 1,94 boyundaki Aybüke Özdemir, geçtiğimiz sezon Sarıyer Belediyespor’da kiralık oynamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!