Milli takımlarda 19 Aslan

Güncelleme Tarihi:

Milli takımlarda 19 Aslan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2006 02:00

Galatasaray, U17, U19, Ümit Milli ve A Milli Takım olmak üzere toplam 19 oyuncusunu ay yıldızlı takımlara gönderdi.

SON şampiyon Galatasaray, Milli Takımlar’a adeta bir ordu gönderdi. Başkan yardımcısı Adnan Polat U17, U19, Ümit Milli ve A Milli Takım kadrolarına verdikleri oyuncuların çokluğunun kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Avrupa şampiyonu olan ve dünya dördüncülüğüne adını yazdıran U17 Milli Takımı’nda banko oynayan 5 oyuncularının bugün U19 ve Ümit Milli Takım’a yükseldiğini, onlardan biri olan Mehmet Güven’in ise Galatasaray’ın A Takımı’nda top koşturduğunu belirtti.

Önümüzdeki hafta içinde oynanacak 4 kategorideki hazırlık maçlarında milli takımlara davet edilen Galatasaraylı oyuncuların sayısı 19 olarak dikkat çekti. Fenerbahçe’nin sadece Ümit Milli Takım’da bir oyuncusu (Olcan) olması ise şaşkınlığa yolaçtı.

Cimbom’un gurur tablosu ise şöyle: 17 YAŞALTI: Emrah Yollu, Ersel Çetinkaya, Gökhan Öztürk, Murat Akça, Semih Kaya, 19 YAŞALTI: Aydın Yılmaz, Harun Karadaş, Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Serdar Keşçi, Uğur Demirok, ÜMİT MİLLİ: Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Güven, A MİLLİ: Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Necati Ateş, Hakan Şükür.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!