Milli Sporcu Tuncer: Erzurum çok iyi bir deneyim olacak

Güncelleme Tarihi:

Milli Sporcu Tuncer: Erzurum çok iyi bir deneyim olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 12:15

Milli Sporcu Tuncer: Erzurum çok iyi bir deneyim olacak

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)Türkiye'yi iki yıl önce Lihteştayn'da yapılan EYOF'ta biatlon branşında temsil eden milli sporcu Şerife Tuncer, 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin (EYOF) ülkemizde düzenlenecek olmasının, mücadele edecek sporcular için hem avantaj hem de çok iyi bir deneyim olacağını söyledi.



Spora ilk boksla başlayan milli sporcu Şerife Tuncer, kendi çabalarıyla başladığı kayakta kısa sürede milli takıma kadar yükseldi. Bugün geldiği noktada sürekli çalışmaya devam ettiğini belirten Milli sporcu, biatlon branşını çok sevdiğini vurgulayarak, “Farklı bir spor yaptığım için kendimi farklı hissediyorum. Önümüzdeki yıllarda sporculuk kariyerimde istediğim noktaya gelemesem dahi antrenör olarak bu sporun içerisinde yer almak istiyorum" diye konuştu.



İlk uluslararası deneyiminin EYOF 2015 olduğuna dikkat çeken 18 yaşındaki milli sporcu şunları söyledi:



“İlk kez büyük bir yarışa katılmıştım. Çok heyecan verici ve güzeldi. Ancak tecrübesiz olduğum için iyi bir derece elde edemedim. Fakat benim için mükemmel bir deneyimdi. Bir sporcu hırsını, cesaretini ve heyecanını asla kaybetmemeli. Bu sene mücadele edecek arkadaşlarımız için Erzurum çok iyi bir deneyim olacak. Gerek tesisler gerekse altyapı noktasında yapılan çalışmalarla iyi bir şekilde hazırlanıyorlar. EYOF 2017 Erzurum’da yarışacak arkadaşlarıma çok güveniyorum çünkü onlar çok güzel bir şekilde hazırlanıyorlar."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!