Milli skandala mafya karıştı

Güncelleme Tarihi:

Milli skandala mafya karıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 10:20

A Milli Takım'daki 'silah çekme' olayına mafya da karıştı. İddiaya göre; Almanya'da çok etkili olan Lübnanlı mafya ilk olarak Hakan Çalhanoğlu'na, "Gökhan seni öldürecek. Artık seni biz koruyacağız" dedi ve yüksek miktarda para kopardı. Mafya üyeleri aynı oyunu Gökhan Töre'ye de oynadı ve ondan da para aldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Türkiye-Hollanda maçının ardından Gökhan Töre ve bir arkadaşı, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın kaldığı odayı basmış ve Hakan'ın başına silah dayanmıştı. Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde yaşanan bu olay uzun bir süre gizli tutulmuş fakat yaklaşık 2 ay önce gün yüzüne çıkmıştı. 'Kız meselesi' yüzünden çıktığı belirtilen kavga sonrası Fatih Terim'in açıklamaları uzun süre gündemi meşgul etmiş, tecrübeli hoca Hakan ve Ömer'i kadroya almamıştı... Yaşanan silah skandalı tam unutulmaya yüz tutmuşken, çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte gündeme bomba gibi düşecek skandal iddia:

SENARYOYU YAZDI, EURO'LARI GÖTÜRDÜ!
Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre; Almanya'da çok etkili olan Lübnanlı bir mafya, olaydan kısa süre sonra Hakan'la görüştü ve "Gökhan seni öldürmek için adam tuttu. Artık seni biz koruyacağız" dedi ve milli futbolcudan çok yüksek miktarda para kopardı. Aynı mafya ardından da İstanbul'da Gökhan Töre ile buluştu ve "Hakan intikam almak istiyor. Seni öldürmek için adam tuttu" dedi ve bu kez de Beşiktaş'ın yıldızını çarptı. Böylece Lübnanlı mafya kendi yazdığı senaryo ile iki milli futbolcuyu da dolandırdı. Ortaya da çok büyük bir skandal çıktı.

Haberin Devamı

TERİM'İN BU KEZ HABERİ YOK
Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan silahlı olayın üzerini örtmekle suçlanan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 'mafya skandalı'ndan habersiz olduğu öğrenildi. İmparator'un bundan böyle nasıl bir tutum izleyeceği de merakla bekleniyor.

HERKESiN GÖZÜ 10'DA!
Hakan Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen forması altında harika bir sezon geçiriyor... Kırmızı-Siyahlı takıma sezon başında Hamburg'dan transfer olan genç yıldız özellikle frikikten attığı gollerle kısa süre Bundesliga'nın en gözde futbolcularından birisi olmayı başardı. Leverkusen'de 10 numaralı formayı sırtına geçiren Hakan Çalhanoğlu'nun bonservis bedelinin 25 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!