Milli güreşçi ameliyat oldu

Güncelleme Tarihi:

Milli güreşçi ameliyat oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2010 14:36

Milli güreşçi Arif Kama, sol dizinden menüsküs ameliyatı oldu.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde sol dizinden menüsküs ameliyatı geçiren Kama'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kama, ameliyatının ortopedi servisi doktorlarından Zekeriya Öztemur tarafından yapıldığını ve başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Doktoru Öztemur'a teşekkür eden Kama, yaklaşık 15 gün sonra idmanlara başlayacağını bildirdi.

2011 yılı Ağustos ayında İstanbul'da yapılacak Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'na hazırlandığını anlatan Kama, bu şampiyonaya katılabilmek için erken ameliyat olduğunu belirterek, “Geçen hafta Uluslararası Hüseyin Akbaş Turnuvasında yarı finalde Ukraynalı rakibimi, finalde ise Azeri rakibi yenerek birinci oldum. Dün de ameliyat oldum, 15 güne kadar idmanlara başlayacağım, hedefim dünya şampiyonasına katılmak ve başarılı olmak” diye konuştu.

Güreş yaşamında birçok başarıya imza atan milli güreşçi Kama, 1991'de Kanada'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda ve 2002'de de Azerbaycan'da yapılan Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştı. Kama, 2 kez de büyüklerde Avrupa ikinciliği elde etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!