Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: “7 Haziran’da Sadece Milletimiz Konuşacak”

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu: “7 Haziran’da Sadece Milletimiz Konuşacak”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2015 12:34

MİLLETVEKİLİ ADAYI HACIEYÜPOĞLU: “7 HAZİRAN’DA SADECE MİLLETİMİZ KONUŞACAK”

Seçim çalışmalarını Erenler ve Kocaali’de sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Türkiye’nin tamamında çıkmaz sokakları, yükselen şehirler haline getiren AK Parti’dir. Milletimizin dilini konuşmayanlara tavsiyemiz; 7 Haziran’da hazır olsunlar. Onlar susacak, sadece milletimiz konuşacak” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarına Erenler ve Kocaali’de devam etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Tarımsal Sulama Kanalı Projesi’nin açılış programına katılarak başladığı güne, Ernaz Otomotiv ziyareti ile devam eden Hacıeyüpoğlu, tüm çalışanlara kolaylıklar diledi.
Programının devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediyesi Başkanı Ahmet Acar, Büyükşehir ve SASKİ Bürokratları ile muhtarların katılımları ile gerçekleşen istişare toplantısına katılan Recep Hacıeyüpoğlu, Kocaali ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri ve ev toplantıları gerçekleştirdi. Kocaali Yalpankaya, Görele, Yanıksayvant ve Karatoprak Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya’da tablonun açık ve net olduğunu vurguladı. Hacıeyüpoğlu, “Kadın ve gençlik kollarımız, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın tüm kademeleriyle tam kadro sahadayız. Geldiğimiz noktada şu gerçeği rahatlıkla ifade edebiliyoruz; Sakarya’nın fotoğrafı AK Parti’dir. Sakarya’nın tamamı Türkiye’nin değişim ve dönüşümünün AK Parti eliyle gerçekleşebileceğinde hemfikir” diye konuştu.
Sakarya’nın 7 Haziran’da sırtında boş yumurta küfesi taşıyanlara prim vermeyeceğini de açıklamalarına ekleyen Recep Hacıeyüpoğlu, “Türkiye’nin tamamında çıkmaz sokakları, yükselen şehirler haline getiren AK Parti’dir. Anaların gözyaşları dinsin diye hizmet eden AK Parti’dir. Bugün Selahattin Eyyübi’nin torunlarıyla birlik ve beraberliği haiz bir Türkiye için mücadele ediyoruz. O yüzden milletimizin dilini konuşmayanlara tavsiyemiz; 7 Haziran’da hazır olsunlar. Onlar susacak, sadece milletimiz konuşacak” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!