Milas'ta tefeci operasyonu: 4 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Milasta tefeci operasyonu: 4 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 12:37

Milas'ta tefeci operasyonu: 4 gözaltı

Haberin Devamı

Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, tefecilik yaptığı öne sürülen baba ve 2 oğlunun da aralarında bulunduğu toplam 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Zanlılar adliyeye sevk edilirken, 1 kişinin daha arandığı belirtildi.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas Grup Amirliği ekipleri, geçen salı günü, faizle borç para vererek ödeme zorluğu çeken kişilerden zorla tahsilat yaptığı öne sürülen bir şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Altı aylık bir çalışmanın ardından yapılan operasyonda M.S., oğulları E.S. ve E.S. ile M.N. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çek, senet ve sözleşme gibi evraklar bulunduğu öğrenildi.
İMAMI DOLANDIRMIŞLAR
Zanlıların ayrıca bir süre, ardında saf bile tutarak güvenini kazandıkları bir imamı dolandırdığı belirtildi. Şüphelilerin güvenini kazandıkları imamın otomobilini noter satışıyla üzerlerine geçirdikten sonra, ödeme yapmadıkları öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar, bu sabah adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili M.S.'nin üçüncü oğlu B.S.'nin de arandığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!