Milan'dan Cimbom'a süpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Milandan Cimboma süpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2009 09:57

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, dün eşi Malika´yla Galatasaray´a sürpriz bir ziyarette bulundu. İtalyan futbol adamı, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; İtalyan futbol devi Milan’ın Asbaşkanı Adriano Galliani, dün eşi Malika ile birlikte Galatasaray’a sürpriz bir ziyarette bulundu. Deneyimli futbol adamı, Sarı-Kırmızılı idarecilerle görüşme yaptıktan sonra, Milan’ın lig mücadelesi nedeniyle Çizme’ye döndü. Galliani’nin ziyaretinin sebebi sır gibi saklanırken, tarafların Arda Turan’ın transferi konusunda bir araya gelmiş olma ihtimali ağır basıyor. İtalyan yöneticinin İstanbul’a özel bir iş için gelmiş olması da seçenekler arasında yer alıyor. Galliani, ülkesine dönerken eşi Malika ise İstanbul’da kaldı.

Derbiyi tribünde izleyecek

İtalya’da yaşayan Türk iş adamı ve FIFA menajeri Ali Güven’in eşlik ettiği Bayan Malika, eşi Galliani’nin İtalya’ya dönmesinin ardından Galatasaray Adası’nda Ahmet Dedehayır’ın da hazır bulunduğu yemeğe katıldı. Bayan Basketbol Takımı’nın kupasına göz koyan (!) Malika Galliani, bugünkü derbiyi de tribünde izleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!