Michael Skibbe'den Yunanistan için acı itiraf: Dipteyiz!

Güncelleme Tarihi:

Michael Skibbeden Yunanistan için acı itiraf: Dipteyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 20:46

A Milli Takım ile yarın hazırlık maçında karşılaşacak Yunanistan Milli Futbol Takımı teknik direktörü Michael Skibbe, yaptığı açıklamada futbol olarak dipte oldukları itirafında bulunarak "Biz de Türkiye gibi yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye ile yarın yapacakları hazırlık maçı öncesi Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Skibbe, mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nin hazırlık dönemini iyi geçirmek istediklerini vurgulayan 50 yaşındaki çalıştırıcı, "Hedefimiz, Rusya'daki finallere katılmak. Şu an dipteyiz. Türkiye gibi biz de yükselişe geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Michael Skibbe, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna başladığı Eskişehirspor'da, kendisinden sonra göreve getirilen teknik direktör İsmail Kartal'ın da 4 maç sonra istifa etmesiyle ilgili soruyu cevapsız bıraktı.

Michael Skibbeden Yunanistan için acı itiraf: Dipteyiz


YUNANİSTAN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Yunanistan Milli Takımı, Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Skibbe'in takımla sahadaki kısa süren toplantısından sonra başlayan antrenmanda futbolcular, dar alanda pas çalışmasının ardından tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan oyunculardan bir bölümü şut, diğerleri ise kanatlardan ortalarla gol çalıştı.

A Milli Futbol Takımı ile Yunanistan arasında yarın oynanacak hazırlık maçı, saat 20.15'te başlayacak.


BAKMADAN GEÇME!