MHP'li Özdağ ve Halaçoğlu'dan Ağlasun'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPli Özdağ ve Halaçoğludan Ağlasuna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 13:53

MHP'li Özdağ ve Halaçoğlu'dan Ağlasun'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA) - MHP genel başkan adaylarından Ümit Özdağ ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Burdur'un Ağlasun İlçesi'ni ziyaret etti.

MHP genel başkan adayı Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ilk olarak Belediye Başkanı Aydın Kaplan'ı makamında ziyaret etti. Özdağ ve Halaçoğlu'nu, görevden alınan eski İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve eski İlçe Başkanı İlhan Mutlu ile ilçe teşkilatı üyeleri karşıladı. Ziyaretin ardından Özdağ ve Halaçoğlu, Sagalassos Lodge & SPA Otel'de iftar yemeğine katıldı.

Burada konuşan Ümit Özdağ, Türkiye'nin ağır bir krizden geçtiğini belirterek, "Topraklarımızın üzerinde başka bir devletin kurulmasını isteyenler var. 2002 yılından bu yana, Türkiye Cumhuriyeti devletini yönetenler iç barışı sekteye uğratmışlar, insanlar arasında kutuplaşma yaratmışlar, terör almış başını yürümüş, dış ilişkiler neredeyse tamamıyla bitmiş, ekonomiden dem vuran yok ve daha neler neler yaşanır hale gelmiştir. Kıbrıs çıkarması yapıldı. 500 şehit verdik ve bir devlet kurduk. Temmuz 2015'ten bu yana geçen süre içinde 500'den fazla şehit verdik. Ülkenin 10 aylık terör bilançosu Kıbrıs harbinde verilen şehitlerden fazla ve vermeye devam ediyoruz. Her gün şehit haberleri geliyor. Türkiye savaşa mı girdi? Bizim mi haberimiz yok? Ülkemizde neler oluyor? Hangi emellere ulaşılmak isteniyor? Kim bunlara yardım ediyor? Bunun tek açıklaması var, o da bu ülkeyi yönetenlerdir" diye konuştu.

Özdağ ve Halaçoğlu partililerle basına kapalı toplantı yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!