MHP'li Depboylu'dan Lösante Hastanesi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHPli Depboyludan Lösante Hastanesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 12:07

MHP'li Depboylu'dan Lösante Hastanesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

Kaan ULU/ANKARA, (DHA)-MİLLİYETÇİ Hareket Partisi  (MHP) Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, LÖSEV Vakfına bağlı LÖSANTE Hastanesini ziyaret etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, bu ziyareti gerçekleştirdiğini aktaran  Deniz Depboylu ''Şimdiye kadar yapılanlar ve acilen yapılması gerekenler hakkında, başta LÖSEV Yönetim Kurulu olmak üzere yetkililerden bilgi aldım. Buna göre Lösemiye veya kansere yakalanmış çocuklarımıza tamamen ücretsiz tedavi hizmeti veren hastanede, söz konusu hastalıkların pençesine düşmüş çocuklar için her şey düşünülmüş'' dedi.

Depboylu, şimdiye kadar çok sayıda çocuğun uygulanan tedaviler sonucunda, yakalandığı hastalığı yenmeyi başarıp, hayatına kaldığı yerden devam etmeyi başardığını ve onların her birinin şimdi Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek sağlıklı bireyler olduğunu ifade etti.

Lösante hastanesinin, uzun süre medyaya da konu olan bazı sorunlarının olduğunu ve bu sorunların da acil bir şekilde çözüm beklediğini ifade eden Depboylu hastanenin sorunlarını şu şekilde sıraladı: 400 Yataklı olarak inşa edilen LÖSANTE hastanesine, sadece 75 yatak için ruhsat verilmiş. LÖSEV gönüllüleri, kalan 325 yatak için de gerekli ruhsatın verilmesi.  Hasta çocuklarımızın tedavileri için gerekli branş doktorlarının kadrolarının verilmesi. Çalıştırma ruhsatı olmadığı için, hastanede kurulu dünyanın en gelişmiş kanser tedavi cihazına, söz konusu ruhsatın verilerek atıl durumdan çıkarılması. Yine hastanede kurulu olup, çalışma ruhsatı olmadığı için atıl durumda bekletilen koroner anjiyografi cihazı için de çalışma ruhsatı verilmesi.

Depboylu, "Sorunların çözülebilmesi için 'Milliyetçi Hareket Partisi olarak devreye girip, bir tuğla da biz koymuş olacağız. Konuyla ilgili Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile irtibat kuracağımızı mübarek kurban bayramı öncesinde duyuruyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!