Mezitli Belediyesi, Zabıta Haftası’nı kutladı

Güncelleme Tarihi:

Mezitli Belediyesi, Zabıta Haftası’nı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 12:06

Mezitli Belediyesi, Zabıta Haftası’nı kutladı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Mezitli Belediyesi tarafından Zabıta Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Etkinlik,  Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra birim müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşların katıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Zabıtaların, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğini belirten Başkan Tarhan, "Zor bir göreviniz var, bizler evlerimizde yatarken sizler çalışıyoruz. Sizlerden tek bir istediğim var; vatandaşa her zaman duyarlı davranmanız. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçileri, bu görevleri sırasında zaman, zaman saldırıya da uğramaktasınız. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklarınız sizlere büyük yükler getiriyor" dedi.
Başkan Tarhan, zabıtaların her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğini ifade ederek, "Bu anlamda kentimizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Biz de sizin bu özverili ve fedakârca çalışmanız karşısında meslek onurunu güçlendirerek kurumsal kimliğinizi geliştirecek önlemler almaktayız.  Tüm çabamız halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan personelimizin en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir. Siz değerli zabıta arkadaşlarımın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının 192’nci kuruluş yıldönümlerini kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Konuşmalardan sonra toplu aile fotoğrafının çekilmesiyle etkinliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!