Metal Tasarımlar Sergisi Forum Mersin’de

Güncelleme Tarihi:

Metal Tasarımlar Sergisi Forum Mersin’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 11:33

Sanatçı Rüçhan Keçeci tarafından otomobil atık malzemeleri, hurdaları ve plastikleri kullanılarak üretilmiş olan metal tasarımlar, geri dönüşüm temalı bir sergi ile Forum Mersin ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.
Forum Mersin alışveriş ve yaşam merkezi, ziyaretçilerini sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda 5-21 Şubat 2016 tarihleri arasında geri dönüşüm temalı sıra dışı bir sergiye ev sahipliği yapacak olan Forum Mersin’de, endüstriyel atıklar kullanılarak üretilen objeler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Otomobil atık malzemeleri, hurdalar ve plastikler, Osmanlı Yeniçeri Askeri, Amazon savaşçı kadın, Nasreddin Hoca’nın eşeği, metal piyano gibi figürler ile sanata dönüşüyor.
Sergi süresince çocuklara yönelik gerçekleştirilecek atölye çalışmasında minikler, otomobil atık malzemelerinden farklı objeler tasarlayacaklar. Hem yaratıcılıklarını hem de el becerilerini geliştirecek olan minikler kendi sanat eserlerini üretmenin keyfine varacaklar.
Forum Mersin B Blok zemin katta yer alan sergi alanında ücretsiz olarak gezilebilecek sergi, 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!