Mesut Özil'in babası konuştu

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özilin babası konuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 13:31

Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan oğlu ve kendisi hakkında ortaya atılan iddialara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İspanyol basınında daha önce yer alan iddialarda, transferin ardından Real Madrid taraftarlarından yoğun tepki alan Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in, Mesut Özil'i gece hayatına düşkün olduğu gerekçesiyle iyi bir profesyonel olarak görmediği, Mesut'un babasının, oğlunun kulüpten aldığı yıllık ücrete yüksek oranda zam talep ettiği ve bu teklifinin kabul görmemesinin ardından Mesut'a başka takımlara gitmesi konusunda telkin verdiği belirtilmişti.

Alman basınından Bild'e konuşarak bu iddialara sert tepki gösteren Mesut'un babası Mustafa Özil, "Perez, onuru olmayan bir insan. Eğer Mesut, bu denli kötü bir profesyonelse, Madrid'de bu kadar uzun süre oynayabilir miydi? Ayrıca, neden Mourinho'nun takımında her zaman yer buldu?" şeklinde konuştu. Oğlunun kendi kararlarını alabilecek olgunlukta olduğunu ve profesyonelliğinin tartışılacak bir konu olmadığını vurgulayan baba Mustafa Özil, "Kulüpten ayrılmasının ardından beni günah keçisi yapmak istediler" ifadesini kullandı.

Mesut Özil'in Arsenal'e transferi, İspanya'da gündemdeki yerini korurken, kulüp içinde de tartışmalar büyüyor. Perez'in bu transfere neden onay verdiği konusunu konuşmak için ay sonuna kadar kulüp yöneticileriyle görüşmesi bekleniyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!