Messi, Suarez'e ne verdi?

Güncelleme Tarihi:

Messi, Suareze ne verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2016 21:09

Arda Turan'lı Barcelona, rakip sahada karşılaştığı Eibar'ı 4-0 yenerek muhteşem çıkışını sürdürürken, maçın ikinci yarısında yaşanan bir olay sosyal medyada büyük yankı yarattı.

Haberin Devamı

Barcelona, deplasmanda Eibar’ı 4-0 yenerek liderliğini sürdürürken, Messi ve Suarez bir kez daha golleriyle maça damgalarını vurdu.

Messi'nin 2 gol attığı karşılaşmada Luis Suarez de ona 1 golle eşlik etti. Ancak maçın ikinci yarısında yaşanan bir an sosyal medyada oldukça konuşuldu.

İkinci yarının başında Suarez’in yanına gelen Messi, takım arkadaşının avucuna bir şey bıraktı. Messi’nin bu hareketine oldukça gülen Suarez, ardından Arjantinli yıldızın verdiği şeyi ağzına attı.

Bu hareketin ardından dedikodular da beraberinde geldi. Sosyal medya kullanıcıları esprili bir dille Messi’nin Suarez’e doping ilacı verdiğini söylerken,  Uruguaylının golünü de bu duruma bağladı. Ancak durum zannedildiği gibi değildi. Barcelona soyunma odasının olmazsa olmaz meyvelerinden üzümü sahaya çıkarken elinde getiren Messi,  Suarez’e ikinci yarı öncesi ufak bir jest yaptı.

Haberin Devamı

YENİLMEZLİK SERİSİ 36 MAÇA ÇIKTI
Barcelona, Eibar'ı 4-0 yenerek yenilmezlik serisini 36 maça çıkardı. Bu dönemde 30 galibiyet ve 6 beraberlik elde eden ekipte teknik direktör Luis Enrique, AC Milan'ın efsane teknik adamı Arigo Sacchi'ye ait 36 maçlık rekoru da egale etti.

MSN 100 GOLE ULAŞTI
Messi, Suarez ve Neymar üçlüsünün oluşturduğu MSN grubu daha şimdiden 100 gole ulaştı. Neymar'ın yokluğunda 3 gol atan Messi ve Suarez bu sezon ki gol sayısını 100'e çıkardı.

MUHTEŞEM 3'LÜNÜN GOL SAYILARI
Suarez: 42
Messi: 35
Neymar: 23

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!