MESOB Başkanı Keskin:

Güncelleme Tarihi:

MESOB Başkanı Keskin:
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 11:25

-"Başbakanımızın müjdeleri esnaf camiası için yeni bir ümit ışığı olmuştur"

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni esnaf kredisi müjdesinin camiaları için umut ışığı olduğunu belirtti.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Yeni Türkiye Buluşması" programında esnaf ve sanatkarlara yönelik açıklamalarını anımsatarak, kaybolmaya yüz tutmuş meslek sahipleri ile yeni iş yeri açmış 3 yıllık ustalık belgesi bulunan esnafa faizsiz kredi verilecek olmasının önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

Bir esnaf ve sanatkar evladı olan Başbakan Davutoğlu'nun, esnaf ve sanatkarların önemini ve toplum için değerini en iyi bilenlerden olduğunu anlatan Keskin, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Sayın Başbakanımıza esnaf ve sanatkara, Ahilik kültürüne vermiş olduğu destek ve önemden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün esnaf ve sanatkarın içinde bulunduğu durumu ve talepleri, bir esnaf evladı olarak Sayın Başbakanımızın daha iyi anladığını düşünüyoruz. Sayın Başbakanımızın ‘Bir daha bu ülke esnafı, yazar kasa fırlattığı 2001-2002 şartlarına dönmeyecek’ sözünü esnaf ve sanatkarımıza hükümetimizin bir taahhüdü olarak kabul ediyoruz ve sıkıntılı geçen son dönemlerin hükümetimizin de vereceği desteklerle aşılacağını ümit ediyoruz. Başbakanımızın müjdeleri esnaf camiası için yeni bir umut ışığı olmuştur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!