Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Oktay ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Oktay ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 09:47

Meryem dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının iddialı yeni sezon dizisinin 13 Aralık tarihli son bölümünde Oktay'ın içerisinde bulunduğu araç uçurumdan yuvarlanmıştı. Peki yeni bölümde neler olacak? Meryem'in kurşunuyla vurulan Oktay, yanarak mı ölecek? İşte Meryem dizisinin 21. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Meryem dizisinin son bölümüne Oktay'ın başına gelenler damga vurdu. Masum insanların artık daha fazla acı çekmesini istemeyen Meryem, gözünü kararttı ve Oktay’ı vurdu. Finalde Oktay'ın içerisinde bulunduğu ambulans uçurumdan yuvarlanarak alev topuna döndü. Oktay'ın akıbetini merak eden izleyiciler yeni fragmanını araştırıyordu. Peki Meryem hapishaneye girecek mi? Oktay, uçurumdan yuvarlanan ambulanstan sağlam çıkabilecek mi? Tüm bu soru işaretlerine yanıtı Meryem’in 20 Aralık tarihli 21. bölümünde belli olacak.

'Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...''

Meryem ile Savaş'ın aşkı zirveye çıkıyor! İkili bir arada yaşadıkları tüm problemleri arkalarında bırakmak isterler. İlk defa her ikisi de sorunlarından sıyrılıp, gelecekleri hakkında umut dolu olabilmişlerdir. Bu aşk dolu dakikalar, Güçlü'den gelen telefonla son bulur.

Haberin Devamı

Güçlü, savcı Oktay'ın gözleri önünde cayır cayır yandığını ve öldüğünü söyler. Şok haberi alan Savaş, kendileri için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını anlamıştır. Meryem ile Savaş'ı şimdi yeni bir mücadele beklemektedir.

Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 20 Aralık Çarşamba 20.00'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay’ı vurduktan sonra Meryem’i büyük bir tehlike beklemektedir. Kullandığı arabayla kaza yapan Meryem, hastaneye kaldırılır ve yaşam savaşı verir. Hastanede iyileşen Meryem, yaptığından ötürü cezalandırılmak için harekete geçmeye hazırlanır. Başta Savaş olmak üzere Güçlü ve Burcu, Meryem’in hapse girmesine engel olmaya çalışırlar.

 

BAKMADAN GEÇME!