Mert Günok'a şok teklif

Güncelleme Tarihi:

Mert Günoka şok teklif
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2015 17:53

Bursaspor gol kralı forveti Fernandao ve başarılı defans oyuncusu Şener'i Fenerbahçe'ye kaptırması sonrasında transferde atağa kalktı. Yeşil beyazlı ekip Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Kalesini sağlama almayı düşünen Bursaspor'da ilk hedef Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok. Yeşil beyazlılar bu oyuncu için yapacakları hamleden olumlu sonuç alamazsa bu kez rotayı Cezayir Milli Takımı'nın kalesini koruyan Rais M’Bolhi'ye çevirecek. 29 yaşındaki kaleci ABD’nin Philadelphia takımında forma giyiyor. Takımında huzursuz olduğu belirtilen M’Bolhi’nin bonservis bedeli ise 500 bin euro.


İSHAK İÇİN TRABZONSPOR'A TEKLİF VERİLDİ
Bursaspor ayrıca Trabzonspor'un sol bek oyuncusu İshak Doğan'a da talip oldu. Yeşil beyazlıların İshak Doğan’ın transferi için Trabzonspor’a teklif verdiği de öğrenildi.

24 yaşındaki İshak daha önce de Bursaspor’un transfer gündemine gelmiş ancak genç futbolcu Trabzonspor ile anlaşınca Bursaspor Emre Taşdemir’i transfer etmişti. Bu sezon Trabzonspor forması ile 20 maça çıkan İshak 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!