Mersin'in kanatsız meleği, okuyucu ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mersinin kanatsız meleği, okuyucu ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 16:51

Mersin'in kanatsız meleği, okuyucu ile buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN’in yaşayan tarihi olarak anılan Lina Nasif’in hayatını anlatan ve yazar Erdal Akalın’ın kaleme aldığı 'Mersin’in Kanatsız Meleği Lina Nasif' adlı kitab okuyucu ile buluştu.
Kitap için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Konferans Salonu’nda tanıtım ve imza töreni düzenlendi. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, yazar İpek Ongun, şair-yazar-eleştirmen Celal Soycan, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Meclis Başkanı Mahmut Arslan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Lina Nasif, yaşamıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulunduğu konuşmasında kitabın oluşma sürecini, çocukluk yıllarını, Mersin'in dünü ile bugünü de değerlendirerek, barış, hoşgörü içinde kardeşçe yaşamanın sırlarını anlattı.
Yazar Akalın ise, Lina Nasif'i konu alan kitabın aynı zamanda Mersin tarihine dokunduğunu ifade ederek, "Lina'nın çağrısı bizi daha iyi insanlığa çağırıyor. Bu kitap Mersin'in geçmişine bugüne taşırken, geleceğe dair de ipuçları veriyor. Bu arada, kitabın telif hakkı benim, yazarı da benim ancak, haklarını Alzheimer Derneğine bağışlıyorum" dedi.
Konuşmaların ardında ise, yazar Akalan ve Lina Nasif, etkinliğe katılanlar için kitabı imzaladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!