Mersin’e 10 körüklü otobüs

Güncelleme Tarihi:

Mersin’e 10 körüklü otobüs
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 09:09

MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nce satın alınan 11 adet ’Engelsiz körüklü’ toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Sarı, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl ve vatandaşlar katıldı. Başkan Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, Mersin’in işsizlikten sonra ikici büyük sorununun ulaşım olduğunu, bu konuya ’çok ciddi’ bütçe ayırdıklarını söyledi.

Göreve geldiklerinde yaklaşık 80 otobüs olduğunu, bunların 55’nin hizmet verebilecek konumda bulunduğunu hatırlatan Kocamaz "Halka daha iyi hizmet verebilmek için yeni düzenlemeler yapmamız, kavşakları düzenlememiz, yeni otobüsler almamız, dolmuşları disipline etmemiz, durakları düzenlememiz bazı kesimleri rahatsız ediyor. Ama biz görevde olduğumuz ve vatandaşımız bize destek verdiği müddetçe bu kentteki yanlışları düzeltmeye ve Mersin’e hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından, Başkan Kocamaz tarafından 5 otobüs ve minibüs şoförüne temsili toplu taşıma tanıtım ve kullanım kartı verildi. Daha sonra Kocamaz ve TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl arasında 11 otobüsün temsili anahtar teslimi yapıldı. Teslim edilen 11 araçla birlikte toplu taşımada 111 yeni otobüsün hizmete sunulduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!