Mersin'de yazlık sinema keyfi

Güncelleme Tarihi:

Mersinde yazlık sinema keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 15:57

Mersin'de yazlık sinema keyfi

Haberin Devamı


MERSİN'in merkez Mezitli İlçesi'nde sinemaseverler arabalarından inmeden sinema keyfi yaşadı.
Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması'nda klasik araba tutkunları, motorcular ve bisiklet severlerin araçlarında Derya Alabora, Onur Uysal gibi sanatçıların yer aldığı Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp yönettiği Pandora'nın Kutusu adlı filmini izledi.
Nostalji dolu bir gece yaşayan sinemaseverler, film arasında sürpriz evlik teklifine de şahitlik ettiler. Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği üyesi Mehmet Uyan Çıkarak, kız arkadaşı Gökçe Çifçi'yi davet ederek evlilik teklifinde bulundu. Alkışlar arasında önüne diz çöken erkek arkadaşının parmağına taktığı yüzükle neye uğradığını şaşıran Gökçe Çifçi, yapılan bu sürpriz teklife 'Her zaman evet' yanıtı verdi. Genç çift, sahnede alkışlar arasında dans ederken bazı konuklar da duygusal anlar yaşadı.
Filmi izleyenler arasında olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir. Bu anlayış ile ilerleyeceğiz ve halkımızın kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız. Yazlık sinema eğlencesi her yıl vazgeçilmez bir hale geldi. Bu tarz etkinlikler sevgiyi çoğaltır" dedi.
Başkan Tarhan, yazlık sinemada film gösterimlerinin eylül ayına kadar devam edeceğini ve yerli filmlerin sinemaseverlerle buluşacağını da sözlerine ekledi.


MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!