Mersin'de Sivasspor mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Mersinde Sivasspor mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2013 19:16

Mersin İdmanyurdu, hafta sonu sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde teknik direktör Giray Bulak, yönetiminde gerçekleşen idman, 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-lacivertli futbolcular, daha sonra taktik çalışması yaptı.
Çukurova temsilcisi, dar alanda top kapmaca oyunun ardından çift kale maç yaparak idmanı tamamladı. Teknik direktör Bulak, sık sık maçı durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.

Bulak, idman öncesi yaptığı açıklamada, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi. Ligde kalıcı olmanın çok çalışmaktan geçtiğini ifade eden Bulak, şunları kaydetti:

“Sivasspor maçında yükselen bir performansla oynayacağımızı düşünüyorum. Takıma dahil olan yeni oyuncular var. Bunlar da tamamen takıma uyum sağladığında sahaya daha iyi bir oyun yansıtacağımıza inanıyorum. Yeni oyuncular, geldikleri takımlarda sürekli oynamadıkları için, mutlaka performans dalgalanması yaşayacaklar. Ben oyuncunun uyumsuz dönem yaşayacağına inanan hocalardan değilim. Oyuncu, çıkar her yerde oynar. Büyük takımda da oynar, küçük takımda da oynar. Biz bunu uyum sürecini bir aldatmaca süreci olarak gösteriyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!