Mersin’de şehit ailelerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Mersin’de şehit ailelerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 18:26

Mersin’de şehit ailelerine ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Şehit Polis Memuru Fırat Palamut ve Şehit Piyade Er Mustafa Gür’ün ailelerini ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi.
Vali Ali İhsan Su ve Zeliha Su’ya ziyaretleri sırasında, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu ve kurum müdürleri de eşlik etti.
İlk olarak Şırnak’ın Silopi ilçesinde 5 Nisan 2016 günü bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Şehit olan Polis Memuru Fırat Palamut’un Akdeniz İlçesi Barış Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Vali Su ve beraberindekiler daha sonra Hatay'ın Hassa ilçesi Sınır Komutanlığı'nda görevli iken, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Gür'ün Mezitli İlçesi Yeni Mahallesindeki evine ziyarette bulundu.
Ziyaret boyunca şehit aileleriyle yakından ilgilenen Vali Su, her zaman olduğu gibi bundan sonra da vatan için eşlerini, evlatlarını şehit veren ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Vali Su’nun ailelerin sorun ve taleplerini dinlemesi ile süren ziyaretler bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!