Mersin'de karla mücadele

Güncelleme Tarihi:

Mersinde karla mücadele
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 17:20

Mersin'de karla mücadele

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar ve Bozyazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda çalışma yapan karla mücadele ekiplerini çalışmalar esnasında ziyaret etti.
Gülnar ilçesinde bir dizi inceleme gerçekleştiren Kocamaz, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarak, yolu kapanan mahallelerde mahsur kalan vatandaşların yardımına koşan ve çalışmalarına aralıksız olarak devam eden ekipleri ile bir araya geldi. Kocamaz, her koşulda hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, ''Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda çalışma yapan karla mücadele ekiplerimizi çalışmalar esnasında ziyaret ettik. Yazın sıcağında kışın ayazında çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz hazır bekliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak açılmadık yol bırakmıyoruz'' dedi.
Gülnar ilçesi Gezende yolunda tehlikeli buzlanma dolayısıyla yolda mahsur kalan 1 tır ve 15 aracın yardımına koşan ekipler, aynı zamanda diyaliz aracıyla mahsur kalan hastaların da kontrollü bir şekilde evlerine ulaşmalarını sağladı. Karla mücadele çalışmaları kapsamında Gülnar'da Yarmasu, İshaklar, Kaşoluk, Demirözü, Dayıcık, Akgedik mevkii, Konur, Bolyaran ve birçok mahalleyle birlikte Bozyazı'da Ardıçlıtaş, Kızılca, Derbent Alanı, Elmakuzu Mahallesi yollarında karla mücadeleye devam eden ekipler, kar yağışı beklenen diğer ilçelerde de müdahaleye hazır şekilde bekliyor.


MERSİN, (DHA)


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!