Mersin'de 5 futbolcu kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Mersinde 5 futbolcu kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2013 13:18

Spor Toto Süper Lig'de tutunmak için çaba gösteren Mersin İdman Yurdu, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, ligde oldukça sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirterek, bu süreçten bir an önce kurtulmaları gerektiğini söyledi. Bu kapsamda teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda, takımın menfaatlerine uymayan bazı oyuncuların kadro dışı bırakıldığını dile getiren Kahramanlı, bu oyuncuların Hakan Bayraktar, Mustafa Keçeli, Türk olduktan sonra İbrahim Üçüncü ismini alan İbrahim Yattara, Yenal Tuncer ve Ömer Aysan olduğunu bildirdi.

Takımın ligde kalabilmesi için ellerinden geleni yapmak istediklerini, ancak bu saatten sonra tüm işin futbolculara düştüğünü anlatan Kahramanlı, “Anadolu kulübü olmamıza ve galibiyet alamamıza karşın geçen hafta futbolculara yüklü miktarda para ödedik. Bunu hiçbir Anadolu kulübü yapamazdı. Buna rağmen, futbolcular gereğini yapamadı. Biz de mecburen bu takıma gönül vermiş kişilerle yola devam etmeye karar verdik” dedi.

Devre arasında Bursaspor'dan kiralık olarak transfer edilen Ozan İpek'in de kadro dışı kalabileceğini dile getiren Kahramanlı, “Ozan İpek'in de kadro dışı bırakılması söz konusu. Ama henüz netlik kazanmadı. Ozan'ın bazı sorunları var, onların çözümü noktasında bazı görüşmeler ve toplantılar yapacağız. Sorununa çözüm bulabilirsek, Ozan kadromuzda kalabilir” diye konuştu.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendireceklerini aktaran Kahramanlı, şunları kaydetti:

“Bu saatten sonra bizim her maçımız final havasında geçecek. Alınacak her puan bizim ligde kalmamızı sağlayacak. Bunun için Antalya kampını çok önemsiyoruz. Lig başladığında Galatasaray veya Beşiktaş fark etmez, her takımdan puanlar alabilir hale gelmemiz gerek. Çok zorlu bir süreç bizi bekliyor. Ama ümit ediyorum ki, Mersin İdman Yurdu gibi köklü bir kulüp, bu ligde kalacaktır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!