Mersin iş dünyasından yeni kabine açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Mersin iş dünyasından yeni kabine açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 16:49

Mersin iş dünyasından yeni kabine açıklaması

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'deki iş dünyası temsilcileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabinenin ülkeye hayır getirmesini dileyerek, yeni sistemle birlikte daha çok çalışıp Türkiye'nin yakaladığı ivmeyi daha üst noktalara taşımak istediklerini söyledi.
Yazılı açıklama yapan Mersin Genç İşadamları Derneği (MEGİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, "İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da değişime kısa sürede ayak uydurarak, çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza aralıksız devam etmek zorundayız. Yeni sistemle birlikte ülkemizin önündeki engellerin kalkacağını, daha üretken bir Türkiye modelinin önümüzdeki sürece damga vuracağını düşünüyoruz. Uygulamaya konulan yeni yönetim sistemi ile birlikte ekonomik anlamda reformların hızla geliştirileceği kanaatindeyiz. Ülke olarak çok çalışarak grafikleri en üst seviyeye çıkarmak zorundayız" dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer ise Türkiye’nin son 16 yılda kazanmış olduğu ivmeyi daha yukarı taşıyacağına olan inancını dile getirerek, "Türkiye, bundan sonraki süreçte hiç vakit kaybetmeden artık büyümeye ve kalkınmaya odaklanarak yoluna kararlı bir şekilde devam edecektir. MÜSİAD olarak, 'Meselemiz Türkiye Olsun' diyerek, bu yolda ülkemize katkı yapmaya ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. 
Anadolu’nun bizlere kadim mirası olan kardeşlik ruhu ve barışa olan inancımızdan vazgeçmeden, yalnızca ülkemizin refahı için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!