Mersin İdmanyurdu'nda galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdunda galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2013 13:23

PTT 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, geçen hafta Manisaspor karşısında alınan yenilgiyi, Kahramanmaraşspor galibiyetiyle unuttuklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor karşısında alınan farklı galibiyet sonrası büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Mersin İdmanyurdu'nun yeniden Spor Toto Süper Lig'de yer alması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Kahramanlı, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi yanımızda görmek ve onların desteğini hissetmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek yeniden Süper Lig'e döneriz. Herkesi takıma destek olamaya davet ediyoruz. 29 yıl sonra çıktığımız Süper Lig'den ikinci senenin sonunda düşmek tabi ki hoş olmadı. Hak ettiğimiz ligde yeniden yer almak istiyoruz. Futbolcularımızın da buna inandığını, bu hedef doğrultusunda azimli ve kararlı olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmak bizim boynumuzun borcu."

Mersin İdmanyurdu'nun güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Süper Lig hedefimize ulaşmak için kaybetme lüksümüz yok. Geçen haftaki Manisaspor yenilgisini, Kahramanmaraşspor galibiyetiyle unuttuk. Çok iyi oyun ortaya koyarak altın değerindeki 3 puanı aldık. Bahaneler olmadan ilerlememizin gerektiğinin herkes farkında. Takım içinde yakalanan birliğin, aile ortamının bizi hedeflerimize ulaştıracağı inancındayım. İnşallah hedefimiz doğrultusunda istediğimiz sonuçları alırız" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!