Mersin İdmanyurdu'nda galibiyet hesapları

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdunda galibiyet hesapları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 17:49

PTT 1. Lig'in 6. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılacak olan Mersin İdmanyurdu, galibiyet hesapları yapıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hakan Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Manisa'da alınan mağlubiyet sonrası Kahramanmaraşspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerini rahatlattığını ifade etti. Manisaspor karşısında aldıkları mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirten Kutlu, "Manisapor karşılaşmasında Lawal'ın gördüğü bir kırmızı kart var. Kart dolayısıyla Lawal, bir maç ceza almıştı ama daha sonra bu ceza 2 maça çıkarıldı. Lawal'ın orada ne hakeme ne de seyirciye doğrudan müdehalesi var. Görüntülerle birlikte itirazımızı yaptık. Lawal'a verilen cezanın en geç pazartesi gününe kadar tahkim kurulunca kaldırılacağını düşünüyoruz. Bu yanlış anlaşılmanın düzeltileceği kanaatindeyiz" dedi.

Kahramanmaraşspor galibiyetine de değinen Kutlu, istedikleri oyunu ortaya koydukları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ligin 6. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Kutlu, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çok iyi oyuncuları var. Özellikle ön bölgede oynayan oyuncular çok etkili. Çok etkili bir takım. Daha önceki maçlarını seyrediyoruz. Tedbirlerimizi alacağız. Eksikleri iyi değerlendirerek galip gelen taraf olmaya çalışacağız" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!