Mersin İdman Yurdu, şampiyonluk hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdman Yurdu, şampiyonluk hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2013 16:46

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şampiyonluk hedefine ulaşmak için kadrolarını güçlendireceklerini bildirdi.

Kutlu, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları için 3 Temmuz'da Davraz'da başladıkları kampı tamamladıklarını kaydetti. Fiziksel gelişim ve kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra oyunculara bazı testler uygulandığını belirten Kutlu, şu bilgileri verdi:

"Futbolcularımın 15 günlük kamp dönemi boyunca göstermiş olduğu performanstan son derece memnunum. Sezon boyunca faydasını göreceğimize inandığım kamp dönemini geride bıraktık. Yeni futbolcu arkadaşlarımın kamp boyunca hem takıma çabuk uyum sağlamaları hem de performansları transferde isabetli karar verdiğimizin göstergesi oldu. PTT 1.Lig'de hedefi şampiyonluk olan takımımıza takviye yapmamız şart. Bazı bölgelerde oyuncu eksiğimiz, bazı bölgelerde ise alternatif oyunculara ihtiyacımız var. Bu transferleri de kısa sürede tamamladığımız takdirde lige kadar hazır hale geleceğimizi düşünüyorum."

Kutlu, ikinci kamp döneminin de 21 Temmuz'da Kızılcahamam'da başlayacağını, taktiksel kurgu ve hazırlık maçları ağırlıklı çalışacaklarını kaydetti.

Mersin İdman Yurdu'nda transfer

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, Belediye Vanspor”un kalecisi Muammer Yıldırım'la prensipte anlaştı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bu anlamda önemli mesafeler kat ettiklerini anlatan Kahramanlı, transfer çalışmalarını ilk kamp döneminin ardından Kutlu'nun ihtiyaç duyduğu bölgelere kaydırdıklarını vurguladı.

Bu anlamda bazı kulüplerin de transfer gündeminde yer alan genç file bekçisi Muammer Yıldırım'ı takıma kazandırdıklarını ifade eden Kahramanlı, futbolcunun ikinci kamp dönemine dahil olacağını kaydetti. Kahramanlı, Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağını belirterek "Kalecimiz bizim açımızdan biraz geleceğe yatırım olacak. Çünkü kendisi hem çok genç hem de çok yetenekli" diye konuştu. Kahramanlı, bazı futbolcularla da görüşme halinde olduklarını, birkaç sporcuyu daha takıma kazandırıp transfer defterini kapatacaklarını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!