Merkezefendi'den Kurban Bayramı denetimi

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendiden Kurban Bayramı denetimi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 16:47

Merkezefendi'den Kurban Bayramı denetimi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan tatlı ve unlu mamul satışlarının yapıldığı işletmeler ile kasaplarda denetim yaptı.

Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı alışveriş yapabilmeleri adına ilçe sınırları içerisinde bulunan fırınlar, şekerlemeciler, pastaneler ve kasaplarda denetim yaptı. Ekipler, girdikleri işyerlerinde genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk ve üretim alanları kontrolü, iş elbiselerinin uygunluğu gibi konularda incelemeler yapıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşların bayram alışverişlerini hijyenik koşullarda yaparak huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kurban Bayramı boyunca Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de görev başında olacaklarını kaydeden Subaşıoğlu, "Kurban Bayramı'na birkaç gün kaldı. Merkezefendi Belediyesi olarak biz de hemşerilerimizin bayram alışverişlerini hijyenik koşullarda yapmalarını amaçlayarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini yapacağı yerlerde denetimlerini sürdürüyor" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!